Nők a tudományban: Prof. Dr. Oláh Edit

Esemény időpontja: 
2014. május 22. (csütörtök) 18:00 - 19:30
Helyszín: 
IVDI előadóterem

Kedves Szakkolisok!

Elérkezett a szakkollégium Nők a tudományban című előadássorozatának negyedik, egyben utolsó alkalma a szemeszterben.

Az előadások során az orvostudományban sikeres nők mutatják be a hallgatóknak eddigi életüket és karrierjüket. Az előadások célja továbbá az, hogy rávilágítson arra, hogyan lehet ma Magyarországon sikeres orvos vagy kutató egy nő, úgy, hogy az élet más fontos terein is helytáll, például családanyaként. 

Ezen a 2014. május 22. (csütörtök)-i alkalmon Prof. Dr. Oláh Edit lesz a vendégünk, aki a Országos Onkológiai Intézet Molekuláris Genetika Osztályának vezetője. Tudományos munkája főleg a daganatképződés molekuláris mechanizmusainak és a daganatos betegségek genetikai betegségként való tanulmányozása körül forog.
Előadásának címe: Ö
röklött rákhajlam: kutatás és diagnosztika

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Ez az esemény része egy kreditkurzusnak, amelyet a Neptun rendszerben fel lehetett venni, de akik ezt nem tudták megtenni ebben a félévben, azok természetesen szakkollégiumi pontot így is kapnak érte (alkalmanként 1 pontot lehet szerezni). Szakkoli pontot csak akkor tudunk adni, ha a weboldalon jelentkeztek az eseményre. 
Aki nem szerepel a kurzus névsorában, attól azt kérjük, hogy írja fel magát a jelenléti ív végére, hogy a pontot meg tudjuk adni!

Pontszám: 
1