Szakkollégiumi Hét

Kedves Szakkolisok!

A 2013/2014-es tanév lezárásaként rendezzük meg Szakkollégiumi hetünket, amelynek több célja is van. A szakkollégium tagjai a hét napjai során pontokat gyűjthetnek, a nyilvános programokon akár 4-et is, a nem szakkollégisták pedig minden programunkat ingyenesen látogathatják, mint egy négynapos "nyílt napon". Utóbbival célunk az, hogy megmutassuk milyen tevékenységekkel foglalkozik a Sántha Kálmán Szakkollégium, illetve milyen elfoglaltságokat támogat. Ízelítő a hét programjaiból (további információ a linkekben):

Medikus Fotókiállítás: Helyi Medikusok által készített izgalmas, különböző tematikájú, szakmai zsűri által véleményezett fényképek bemutatójának megnyitóját tekinthetitek meg hétfőn délután 16 órától az Elméleti Tömb Aulájában. Link a Facebook-eseményhez: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10203883295907983&set=a.14388200...

Medikus Kórus Fellépése (Zenélő Medikusok Koncert): a népes, immáron több, mint 40 főt számláló, Szakkollégiumunk által támogatott tehetséges Medikus Kórus lép fel az Egyetemi Templomban kedd este 19 órától. Regisztráció az esemény oldalán: http://www.szakkoli.dote.hu/content/zenélő-medikusok-koncert

Fotózás Medikus Szemmel: A Medikus Fotóklub inspiráló előadója és mentora, Prof. Dr. Tóth Csaba saját maga által készített, többször díjnyertes fényképein keresztül mutatja be fényképezési technikáinak alapjait, továbbá hasznos fényképezési tippeket és trükköket szerdán délután 17 órától a Bőrgyógyászati Klinika előadótermében. 
Regisztráció a honlapon: http://www.szakkoli.dote.hu/content/fotózás-medikus-szemmel-prof-dr-tóth-csaba-előadása

Internet az orvoslásban 2.0: Sántha Kálmán Szakkollégiumunk gyakorlott hallgatói előadója, Cserháti Zoltán tart érdekes előadást "Orvosi technológia ma és a jövőben" címmel szerdán este 19 órától az Elméleti Tömb V. Szemináriumi termében, ahol bemutat számos alkalmazást, eszközt és tanulmányt, melyek megváltoztatják a mindennapi orvosi diagnosztikát és terápiát. További információk, feliratkozás: http://www.szakkoli.dote.hu/content/internet-az-orvosl%C3%A1sban-20-kurzus

Egy Életből öt Élet: A tavaly júliusban élő magzatnak életet adó agyhalott nőbeteggel akkoriban és azóta felmerült orvosi és etikai problémákról tart előadást Prof. Dr. Fülesdi Béla, az orvosi team vezetője csütörtökön este 18 órától a Belgyógyászati Klinika Rehabilitációs és Reumatológiai Tanszék előadótermében.
Belépés csak érvényes ÁOK-s diákigazolvánnyal!
Regisztráció a honlapon: http://www.szakkoli.dote.hu/content/egy-életből-öt-élet-prof-dr-fülesdi-béla-beszámolója

Sajnálattal kell közöljük, de a beszámoló az előadó betegsége miatt elmarad. Amint tudjuk a beszámoló pótlásának időpontját, ki fogjuk hirdteni.

Jobbulást kvánunk Fülesdi Béla Professzor Úrnak!

 

A program „A felsőoktatásban működő minősített szakkollégiumok támogatása” című pályázat keretében (NTP-SZKOLL-13-0035) valósul meg.